Afbeelding

Meet&Greet bij Zaken- & Bestuurscentrum

Cultuur

Sint-Oedenrode - HavemanKunst is er wederom in geslaagd een prachtig en gevarieerd aanbod van schilderijen en beelden te exposeren in het Zaken- & Bestuurscentrum te Sint-Oedenrode.

Deze keer zijn het welgeteld een drietal Brabantse kunstenaars en een kunstenaar uit Twente die zorgen voor een prachtige expositie. Gwen Conner uit Geffen beheerst alle facetten van het beeldhouwen. Omdat ze van mening is dat een vluchtige grove toets meer zegt werkt ze haar beelden niet tot in de puntjes uit. 'Swingen met de penseel. Al dansend op weg naar het vaak kleurrijke einddoel. Dat is mijn passie', zegt Rita Veltmaat uit Diepenheim. Al van jongs af aan staat het leven van Elra Heus (Asten) in het teken van kunst. Haar werken hangen inmiddels door heel Europa. Beweging, elegantie en gedurfd kleurgebruik en daarmee het leven tussen werkelijkheid en illusie weergeven zijn haar kenmerken. Theo van Leipsig uit Helmond is na zijn pensionering gaan studeren aan de kunstacademie. De focus in zijn schilderijen ligt op emoties en herinneringen. Al met al een zeer gevarieerd aanbod van bijzonder interessante kunstenaars. Tijdens de Meet&Greet op donderdag de 14e juli zijn zij dan ook zelf aanwezig en leiden de bezoekers met veel genoegen langs de kunstwerken.

Het Zaken- & Bestuurscentrum, HavemanKunst en de kunstenaars nodigen u van harte uit om de expositie te komen bekijken. De expositie is van 14 juli tot 18 november 2016. De Meet&Greet is op donderdag 14 juli van 17.00-18.30 uur in het gebouw aan de Bastion 1-5 in Sint-Oedenrode.

Betrokkenen zijn:

  • Zaken- & Bestuurscentrum Sint-Oedenrode
  • HavemanKunst, Sint-Oedenrode
  • Theo van Leipsig, schilder uit Helmond
  • Elra Heus, schilder uit Asten
  • Rita Veltmaat, schilder uit Diepenheim
  • Gwen Conner, beeldhouwer uit Geffen

Locatie: Bastion 1-5, Sint-Oedenrode
Tijdstip Meet&Greet: Donderdag 14 juli 17.00-18.30    
Tijdstip gehele expositie: 14 juli tot 18 november

Voor nadere informatie:
Ina Haveman - HavemanKunst
Schootsedijk 18, 5491 TD Sint-Oedenrode
06 23231386