Afbeelding

't Struifhuis opent grote indoorspeeltuin

Zakelijk

Komend weekend opent pannenkoekenrestaurant 't Struifhuis in Liempde een grote indoorspeeltuin. De afgelopen tien weken is er hard gewerkt om de oude ruimte van handboogvereniging Soranus om te toveren tot een warm en gezellig restaurant met een speeltuin van vijftig vierkante meter. Eigenaar Ruud Bouwmans is enthousiast over de nieuwste aanwinst en voorziet veel plezier voor de kinderen die het restaurant bezoeken.

De serre is groter geworden, het plafond is geïsoleerd, er zijn extra deuren en kozijnen geplaatst en alles is gestucked en opgefrist. Een mooie nieuwe houten vloer zorgt dat de Bourgondische sfeer uit het bestaande restaurant is doorgetrokken tot in het nieuwe stuk. Het thema van het toestel is boederij en de kinderen kunnen klimmen, glijden of in de ballenbak. Bij het speeltoestel is ook een aantal tafels gecreëerd zodat ouders dichtbij hun spelende kroost kunnen zitten. Het toestel is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Zaterdag 9 en zondag 10 juli is de officiële opening van de indoorspeeltuin. Kinderen kunnen volop spelen, zich laten schminken of een eigen button maken. Dit alles natuurlijk terwijl ze genieten van een van de heerlijke pannenkoeken van 't Struifhuis.