Afbeelding

App Natuurlijk! Sint-Oedenrode uitgebreid

Toerisme

Sint-Oedenrode – De onlangs gelanceerde app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is inmiddels alweer uitgebreid.

De nieuwste knop in de app heet 'recreatie'. Daarin staan alle mogelijkheden in Sint-Oedenrode tot recreëren. Van musea tot park Kienehoef, van kinderboerderij tot zwembad de Neul. Het maakt de app voor de Rooienaar, maar vooral voor de toerist nog completer.
Op Koningsdag werd de app gelanceerd. In totaal hebben enkele honderden mensen de app nu gedownload. Met regelmaat worden er vragen gesteld via de knop 'vraag een Rooienaar', maar gebruikers kunnen er ook het winkelaanbod van Sint-Oedenrode vinden, de overnachtingsmogelijkheden en welke horecagelegenheden er zijn. Daarnaast staan er wandelroutes in de app. Vooral die optie zal de komende maanden flink worden uitgebreid met nieuwe routes voor zowel de wandelaar als de fietser. De app is dan ook vooral voor de toerist een interessante tool om Sint-Oedenrode echt te leren kennen.
De app wordt gepromoot via de winkeliers in het centrum, maar ook krijgen de verblijfsrecreatie deze week posters om op te hangen. Tijdens de Jaarmarkt is een promotieteam aanwezig om de app aan de man te brengen. Een ideale gelegenheid, want de Jaarmarkt trekt jaarlijks over de 15000 bezoekers.