Afbeelding

Een massage voor bijzondere kinderen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Daniëlle Coolen is inmiddels al twaalf jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Een hele tijd terug is zij met haar enthousiasme, kennis en open houding Jij&Ik begonnen. Haar zoon, die PDD NOS en ADHD heeft, is vaak onrustig door de vele prikkels. Daniëlle ging op zoek naar iets wat bij hem past. Zo kwam zij uit bij de Heppie Massage.

De Heppie Massage is een massagevorm voor kinderen met Autisme, PDD NOS, ADHD, Asperger, Syndroom van Down en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Maar ook voor mensen die hoog sensitief zijn, moeilijk kunnen slapen, snel boos worden of niet lekker in hun vel zitten. Een massagevorm die onder andere zorgt voor een betere concentratie, een verbeterde weerstand, prikkelverwerking en het werkt kalmerend.

Daniëlle houdt eerst een intake om te kijken wat bij het kind past. Het kind heeft de regie, dat is erg belangrijk. Het is een kwestie van geduld en vertrouwen opbouwen en dan zijn er hele mooie effecten te bereiken. "Ik leer de ouders ook een bepaalde techniek die zij zelf thuis kunnen toepassen. Het gaat mij er om dat ik deze kinderen weer 'heppie' kan maken en dat ze zich beter gaan voelen en rust gaan ervaren. Ik hoop zoveel mogelijk kinderen te mogen helpen."

Contact: danielle@jijeniktraining.nl of www.jijeniktraining.nl voor meer informatie.