Afbeelding

Sint-Oedenrode Rockt!

Cultuur

Sint-Oedenrode - Nog een paar dagen en dan gaan de bands van Pop&Co zorgen voor een pop- en rockfeest! Op zondag 12 juni houdt Pop&Co bandcoaching, onderdeel van Phoenix Cultuur, het Pop&Co Fest op het buitenterrein van Mariëndael in Sint-Oedenrode. Voor de vierde keer sluit Pop&co hun muzikale seizoen af met een gratis openlucht festival en zorgt zo voor de maximale podiumbeleving voor hun bands. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met CEC Mariëndael.

Pop, Singer-songwriters en dans
Nieuw dit jaar is de uitbreiding met een tweede podium met daarop ruimte voor luisterliedjes en singer-songwriters. Verder is er ook veel aandacht voor dans, workshops en een 'open podium' waar aanstormend talent een plaats krijgt in de spotlights. Alsof dat nog niet genoeg is wordt het Pop&Co Fest dit jaar spetterend afgesloten door de populaire band Baby Blue die vanaf 20:30 uur het publiek gaat trakteren op een knallend optreden!

Baby Blue
Zes muzikaal gedreven jonge honden spelen nummers uit de jaren '50 tot en met die van de hedendaagse hitlijsten. Het brede en zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren, waarbij stilstaan geen optie is! Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot feesttenten en festivals! Met shows tijdens FestyLand, Zwarte Cross, 7th Sunday en nu dus het Pop&Co Fest. De afgelopen jaren speelden de bandleden nog in verschillende Pop&Co bands en kijk waar ze nu staan!

Voor liefhebbers van Food & Art is er die zondag ook het Amazing Colours Festival. Dit festival vindt tegelijkertijd plaats bij CEC Mariëndael en zorgt met de creatieve markt ervoor dat alle kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd. Pop&Co Fest, zondag 12 juni 2016 van 12.00-23.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.popencobandcoaching.nl, www.phoenixcultuur.nl, www.mariendael.nu en www.babybluemusic.nl