Afbeelding

Leefstijlprogramma's voor volwassenen, tieners en kinderen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - In september 2016 starten drie nieuwe leefstijlprogramma's: HAPPIE PEOPLE - voor volwassenen - HAPPIE TEENS - voor tieners - HAPPIE KIDS – voor kinderen. Het gecombineerde beweeg- en voedingsprogramma ter bevordering van een gezonde leefstijl werkt. Na afloop zijn de deelnemers fitter, energieker en hebben hun voedingsgewoonten verbeterd. Voor uitgebreidere resultaten zie de website www.happiepeople.nl

De deelnemers worden zowel individueel als in groepsverband begeleid. Centraal staan voeding, beweging, balans, gevoel, ontspanning, inspanning en plezier.
De diëtist besteed aandacht aan voeding, de nieuwe Schijf van Vijf en eetgedrag. Ook een supermarktbezoek is een programma-onderdeel. De fysiotherapeut /haptotherapeut vult het actieve gedeelte in. Bij de jeugdprogramma's kunnen de ouders het volledige programma volgen. 'Samen met je kind bezig zijn' is een extra stimulans om op een positieve, leuke manier te werken aan een gezonde leefstijl. Een uniek concept!
De cursussen duren 12 weken. De kosten bedragen € 165,00. Indien u bij Multizorg verzekerd bent of deelneemt aan een Zorgprogramma, worden de kosten voor een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar. Informatie en aanmelding: Annette Broekman, diëtist: tel. 0413 – 475673. Marie-Louise van Heijst, fysiotherapeut/haptotherapeut : tel. 0413 – 475985. www.happiepeople.nl.