Afbeelding

Marcel Vos woninginrichting heeft service hoog in het vaandel

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Marcel Vos is al meer dan twintig jaar ondernemer. Een doorgewinterde ondernemer dus die het klappen van de zweep kent. Hij weet dan ook als geen ander hoe hij zijn klanten moet bedienen. "Afspraken nakomen en een goede service vind ik het allerbelangrijkst", vertelt de woninginrichter uit Sint-Oedenrode.

Iedere dag is Marcel in de weer voor zijn klanten. Hij geeft ze advies over het inrichten van woningen of bedrijfspanden. Hij merkt dus hoe belangrijk service vandaag de dag is geworden. "Natuurlijk zijn er mensen die internet afstruinen om voor bijvoorbeeld vloerbedekkingen, gordijnen, behang of raambekleding. Dan zijn ze op zoek naar de meest scherpe aanbiedingen. Toch is het zo dat als puntje bij paaltje komt, de mensen gaan voor service. Ze vinden nazorg fijn en het is ideaal voor ze als ze mij kunnen bellen voor advies. Dat krijg je niet bij internetbedrijven." Natuurlijk moet de service wel gepaard gaan met de beste producten, maar ook daar staat Marcel voor in. Hij kent de markt op zijn duimpje en weet wat hij de klanten juist wel of juist niet kan aanprijzen.
Marcel Vos woninginrichting heeft een moderne showroom op het bedrijventerrein in Nijnsel met de nieuwste collecties tapijten, gordijnen, (houten) jaloezieën, shutters en zonwering, uitsluitend met A-merken. Marcel heeft u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Dan weet hij u direct te informeren over prijzen, maar uiteraard ook over service.

Marcel Vos woninginrichting, Handelsweg 25, 06-51150551, www.marcelvos.nl