Vorig jaar ontving Hospice Dommelrode een bedrag van 3000 euro
Vorig jaar ontving Hospice Dommelrode een bedrag van 3000 euro

Het Roois Tourspel verhuist

Algemeen

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de 32ste editie van het Roois Tourspel zijn net opgestart en de eerste grote verandering is al een feit. De prijsuitreiking van het Tourspel verhuist namelijk naar Restaurant en Zalencentrum De Beurs.

Vorig jaar was het Roois Tourspel voor het eerst te gast bij de Beleving. De ontknoping van de Tour de France werd daar door vele Tour liefhebbers en Tourspel deelnemers beleefd. Na overleg met Ralf Dirven (De Beleving) en Edwin Gordijn (De Beurs), is besloten om de prijsuitreiking van het Tourspel te verhuizen naar De Beurs. Op deze manier kunnen beide horeca ondernemers nog beter samenwerken om dit jaar de activiteiten rondom het Tourspel en de prijsuitreiking in te vullen. Het Tourspel is uiteraard zeer verheugd met deze samenwerking.

Ook in 2016 een smaakvolle en sportieve Tour
Met Ralf Dirven van Restaurant De Beleving zijn afspraken gemaakt om het Tourspel ook dit jaar zowel sportief als smaakvol in te kleden. Zondag 10 juli zal deze keer De Beleving haar deuren openen voor jouw Tourspel- en Tour de France Beleving van 2016. Vorig jaar werd de ontknoping gevolgd in De Beleving. Dit jaar is gekozen om de bergetappe naar Arcalis in Andorra op groot scherm uit te zenden. Wielerliefhebbers kunnen deze datum dus alvast met potlood in de agenda vastzetten.

Kiwanis Kinderhand
Ieder jaar ondersteunt het Tourspel een goed doel in Sint-Oedenrode. Dit jaar is gekozen om Kiwanis Kinderhand te ondersteunen. Een initiatief dat ervoor zorgt dat kinderen, vanwege financiële beperkingen in hun thuissituatie, niet aan de kant hoeven blijven staan bij gemeenschappelijke activiteiten. Dankzij Kiwanis Kinderhand kunnen kinderen toch deelnemen aan bijvoorbeeld sport- en culturele activiteiten. Het Tourspel is blij met dit geweldige doel en zal er ook dit jaar weer alles aan doen om een mooi bedrag te kunnen overhandigen tijdens de prijsuitreiking op maandag 25 juli.