Kv Rooi laat punten liggen

Kv rooi verliest belangrijke punten

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen de nummer 2 op het spel. Wat het belangrijkste was, was om de punten mee naar Rooi te nemen. De wedstrijd begon aan beide kanten erg fel. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar helaas werden deze aan de kant van Rooi niet goed genoeg afgemaakt. Zo wist Corridor de wedstrijd al met een 3-0 op het scorebord te leiden.

Rooi liet het hier niet bij en reageerde hier snel op met twee afstandschoten, 3-2. Corridor had een snel spel, maar ook Rooi ging hier goed in mee. Toch was het elke keer Corridor die hier de leiding in nam, 5-2. Rooi wist hier nog een kleiner gat van te maken voor de rust, 5-3. In de rust werd verteld dat het tempo goed was en dat de verdediging van Rooi goed sterk stond. Het grootste probleem was de kansen afmaken die we kregen. Hier moest de 2e helft aan gewerkt worden.
Het lukte Rooi maar niet om de wedstrijd te spelen die ze wilde. Corridor was telkens feller en sterker in elk duel waardoor ze veel balbezit hadden en zo de stand op een 10-4 konden brengen. Rooi wist hier nog tweemaal op te reageren, maar het was te laat voor de Rooise dames. Uitslag 12-6.

Ondanks de nederlaag zijn de dames gebrand om punten te pakken in de competitie. Met nog 3 wedstrijden op het spel, is het heel belangrijk dat Rooi punten gaat pakken om in de hoofdklasse te kunnen blijven spelen. Zondag 8 mei om 13:00 speelt Rooi de wedstrijd tegen Klimroos thuis. Hopelijk kunnen we dan de punten in Rooi houden.