Afbeelding

DC van Ouds kampioen 3e divisie Bossche Dart Competitie

Sport

Sint-Oednrode - r?DC van Ouds heeft op donderdag 21 april het kampioenschap in de 3e divisie van de Bossche Dart Competitie veiliggesteld. De opdracht was duidelijk: minimaal vijf punten pakken in de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij café de Unie in Den Bosch.

De singels 501, gegooid door Roy van Weert, Hans Rovers, Edwin van Beers en Dennis Kelders, werden allemaal gewonnen waardoor er nog 1 enkel punt in de dubbels nodig was voor het kampioenschap. In deze beslissende partij, die live gevolgd kon worden op Facebook, was het Hans Rovers die de eerste kans kreeg om het kampioenschap te beslissen, maar het was Roy van Weert die in de herkansing met zijn tweede pijl op de 11 het kampioenschap veiligstelde!

Dankzij een sterke tactics en 501 koppel van Erwin van Zutphen, Dennis Kelders, Roel Konings en Roy van Weert werd het 0-8. In de allerlaatste teamronde van het seizoen, waren de gedachtes al bij het feest vieren, want ondanks een riante voorsprong werd de maximale score van 0-9 helaas niet behaald. Geen reden om te treuren, want met een 8-1 overwinning uit bij de Unie is DC van Ouds kampioen en zijn ze niet meer in te halen door de concurrenten. De heren willen sponsor Café van Ouds - en met name Marieke en Elyne - van harte bedanken voor de support, gastvrijheid en goede zorgen! DC van Ouds kan zich nu opmaken voor de divisiekampioenschappen, welke eind mei worden gehouden.