Afbeelding

Perzische kapper vindt plek in Rooi

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Perzische mensen zijn altijd bezig met een verzorgd uiterlijk, om goed mee voor de dag te komen. Omid Abiar – een typische Perzische kapper – weet dan ook precies hoe hij zijn klanten moet adviseren. Sinds kort laat hij in Sint-Oedenrode zien wat hij in huis heeft. Aan het Kofferen opende hij onlangs kapsalon Moubiform.

Moubiform is een heren- en dameskapsalon. Voor heren is het er mogelijk om voor een tientje geknipt te worden. "Ik werkte in Den Bosch voor een kapsalon en ik had er enkele klanten uit Sint-Oedenrode. Die vertelde me dat er in dit dorp nog geen 'tientjeskappers' zijn, dus ik zie zeker mogelijkheden", onderbouwt de kapper zijn keuze.
Een afspraak maken hoeft niet bij Moubiform en Omid zegt ook dat hij veel aandacht besteedt aan zijn omgang en service naar klanten. "Bij sommige kappers staan mannen binnen tien minuten buiten. Dat is bij mij zeker niet zo", verzekert hij. Omdat Omid nog niet alle Nederlandse woorden kent, wordt hij geholpen door een ervaren Nederlandse kapster. Samen heten ze iedereen welkom.