Amanda Hendriks
Amanda Hendriks

Volg het pad van jouw dromen!

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Stel, je wordt geboren. Onbevangen, kwetsbaar en ontvankelijk voor de wereld. Als je gelukt hebt, begint jouw leven onbezorgd, beschermd en vol liefde. Jouw ouders ontvangen je met open armen en sluiten je direct in hun hart. Het is hun taak jou te helpen groeien. Zo zet jij de eerste stappen en wordt met elke stap die je zet, je wereld een beetje groter.

Naarmate je groeit, groeien ook jouw dromen en verwachtingen. Met de wereld aan je voeten, begint het avontuur. Je gaat naar school, ontmoet vriendjes en vriendinnetjes en langzaam aan vind jij je weg.

Je wordt ouder en ouder. Maakt keuzes die je levenspad verder ontvouwen. Je kiest een opleiding, werk en doet je ding. Je wordt verliefd, kiest een (levens)partner en krijgt zelf ook weer kinderen. Je wordt ouder en ouder. Jouw kinderen groeien op en het moment van loslaten komt steeds dichterbij. Ook jouw groei blijft zich ontwikkelen. Een heel leven lang. Tot het einde van de reis.

Misschien herken je je in dit verhaal. Maar wellicht dat jouw pad hele andere uitwegen kent. Elk mens is uniek en kiest het pad dat bij hem of haar hoort. Toch is geen enkel pad perfect geplaveid. Onderweg bevinden zich kronkels of ontmoet je beren. Of je staat op een kruispunt en weet niet welke kant je op moet. En soms zit je op een dood spoor.

De Borgmolen is een geborgen plek waar je je meteen thuis voelt. Iedereen is welkom. Kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen. Een veilige thuishaven om even tot rust te komen of juist op zoek te gaan naar antwoorden die jou de weg wijzen.

De Borgmolen is thuis in persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je professionals die je motiveren, inspireren en begeleiden in elke fase van het leven. Zij lopen graag een stukje met jou of met jouw kinderen mee om de juiste weg weer te vinden. Samen zoek je naar kansen en mogelijkheden, uitgaande van innerlijke kracht en individuele kwaliteiten.

Ga je mee op avontuur?

Volg het pad van jouw dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen.

Amanda Hendriks  - Initiatiefneemster De Borgmolen -                   

www.deborgmolen.nl

Afbeelding