Afbeelding

Moederdagweekend in teken van softtip darts

Sport

Sint-Oedenrode - In het weekend van Moederdag houdt café d'n Toel in samenwerking met Bullshooter Rooi het Open d'n Toel. In een driedaags evenement, waar ook punten te behalen zijn voor de Nederlandse selectie, is d'n Toel het middelpunt van het softtip darten.

Vrijdags wordt er een crickettoernooi gehouden waar een C-status aangegeven wordt door Bullshooter NL. Wat betekent dat hier ook al punten te behalen zijn. Op zaterdag wordt in de middag begonnen met een koppeltoernooi cricket en 's avonds staat het klapstuk Open d'n Toel op het programma. Dit toernooi heeft als status B en hier zijn flink wat punten te behalen voor de selectie. Op Moederdag wordt er als afsluiting een Chicago style single gespeeld.

Ook wordt er op zondag aan de moeders en hun kinderen gedacht. In de middag is er een leuk toernooi opgezet waarbij de moeders met hun kinderen kunnen uitdagen. Het mag ook dat moeders met meerdere kinderen komen en meegooien. Er zijn aan dit toernooi geen kosten en geen leeftijden aan verbonden. Ze hopen veel moeders en kinderen verwelkomen.