Legio kansen, maar geen punten voor KV Nijnsel

Nijnsel - Met een derde plaats op de ranglijst in het vizier nam Nijnsel 1 het op tegen het Loosbroekse Korloo 1. Eerder werd de wedstrijd door Nijnsel nipt gewonnen.

De verdediging van Nijnsel stond als een huis, waardoor het enige tijd duurde voor Korloo tot scoren kwam. Echter wist de aanvallende partij van Nijnsel deze tijd niet te benutten om de voorsprong te nemen waardoor de ploeg in het roze de leiding nam. Kansen genoeg, maar pas tegen het eind van de eerste helft vielen er toch ook aan de kant van Nijnsel punten waardoor er met 3-4 gerust werd.

Het was Sandra Verhagen die in de tweede helft zorgde voor de gelijkmaker. Maar de vreugde was van korte duur, want in no-time viel voor Korloo de bal door het gat van de korf. Toen Nijnsel via Myrna Foolen en Susan Witlox de voorsprong naar zich toe wist te trekken, leek het scenario van eerder in de competitie zich ter herhalen. Toch was het Korloo die aan het langste eind trok en met nog twee doelpunten de wedstrijd voor zich wist te winnen. Eindstand 7-8. Doelpunten: Myrna Foolen (4x), Sandra Verhagen, Selly van Roosmalen, Susan Witlox (1x).