Afbeelding

Na team 1 ook team 3 TTV Attaque kampioen

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 vorige week reeds kampioen geworden ging op bezoek bij JCV uit Vught. Door omstandigheden had men maar de beschikking over twee spelers. Zowel Menno van Osch alsmede Leon Schepens wonnen al hun wedstrijden inclusief het dubbel, waardoor er met 7-3 werd gewonnen. Met nog één wedstrijd te gaan heeft het team de hoge score van 74 punten uit negen wedstrijden.

Attaque 2 had een uitwedstrijd bij Always Fair in Ammerzoden. Deze belangrijke wedstrijd werd met 6-4 verloren. Leon Huijberts won twee wedstrijden , Henry van Casteren en invaller Stefan Kerk wonnen er één. Stefan Kerk speelde heel goed en verloor zijn twee wedstrijden beiden in 5 games. Na 9 wedstrijden heeft het team 31 punten, 7 punten voor op nummer 6 OTTC. Het is van belang om de laatste wedstrijd nog wat punten te halen om zodoende als 5e te eindigen. Dit betekent dat men nog een promotie/degradatiewedstrijd moet spelen tegen een nummer 2 van de 4e klasse.

Attaque 3 speelde ook een uitwedstrijd bij Always Fair in Ammerzoden. Het team had nog drie punten nodig om kampioen te worden. Het werd een overtuigende overwinning met 7-3. Stefan Kerk die dus bij twee teams aantrad was in een heel goede vorm en won zijn drie wedstrijden, Cliff van Driel won er twee, Bram Marinus wist er één te winnen, ook het dubbel werd gewonnen. Deze drie spelers en Anne van de Sande werden overtuigend kampioen en keren weer terug naar de 5e klasse.