Afbeelding

Inpakken en wegwezen; het avontuur tegemoet

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Wakker worden op unieke plekken, rijden over bergpassen en langs meren en 's ochtends nog niet weten waar u 's avonds de tafel dekt; reizen met een camper brengt een grenzeloos gevoel van vrijheid met zich mee. Tegelijkertijd ontbreekt het u niet aan enig comfort; geen tent opzetten of caravan loskoppelen, maar inpakken en wegwezen. Een prachtig avontuur voor elke vakantieganger.

Camper huren
Uw eigen route en tempo bepalen en slapen op de meest bijzondere plekken? Dan is reizen met de camper dé manier en Van Acht Campers hét adres. U huurt er uw camper naar keuze  eenvoudig online. Maak op de site  www.vanacht-campers.nl een keuze uit één van de modellen en selecteer daarna het aantal weken dat u de camper wilt huren. U ziet dan direct of de camper nog beschikbaar is en wat de kosten zijn. Wanneer u uw gegevens invult, ontvangt u z.s.m. een bevestiging. Natuurlijk kunt u ook langs gaan om de camper met eigen ogen te bewonderen.

Camper kopen
Alle campers die Van Acht campers voor de verhuur aanbiedt, zijn ook te koop. De meeste campers worden slechts één seizoen verhuurd. Daarnaast biedt het Nijnselse bedrijf ook campers alleen voor de verkoop aan. Bent u geïnteresseerd in één van de campers of op zoek naar een bepaald type? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
De zomer staat weer voor de deur dus laat die vakantiekriebels maar komen! Kijk op www.vanacht-campers.nl of ga naar Industrieweg 27a te Sint-Oedenrode. 0413-763926