Afbeelding

Attaque 1 behaalt kampioenschap

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 is afgelopen weekend kampioen geworden in de 3e klasse en mag na 1 jaar alweer terugkeren naar de 2e klasse. Een knappe prestatie van Dirk Kastelijn, Menno van Os en Leon Schepens. Dirk en Menno behaalden bijna een 100% score gedurende het hele seizoen.

De laatste wedstrijd tegen Taverbo (Boxtel) moest er echter een beroep gedaan worden op een invaller uit team 2. Peter Verhagen maakte daardoor zijn rentree, na 46 jaar (!), in het vaandelteam van Attaque. Na 8 jaar actief te hebben gespeeld bij voetbalvereniging Nijnsel, koos hij toch weer voor zijn oude liefde: het tafeltennis. Dat hij ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd het spel nog niet verleerd is bewees hij in de kampioenswedstrijd. Hij was goed voor 2 punten. Doordat Dirk Kastelijn en Menno van Os allebei ongeslagen bleven stond er na de wedstrijd 9-1 op het scorebord en was het kampioenschap een feit.

Attaque 2 moest zijn meerdere erkennen in Rally uit Wijk en Aalburg. Er werd kansloos verloren: 1-9. Attaque 3 won opnieuw overtuigend, ditmaal tegen Asio uit Haaften. Het werd 10-0. Anne van de Sande, Cliff van Driel, Stefan Kerk en Bram Marinus kunnen volgende week kampioen worden en dat zou betekenen dat er dit jaar 2 van de 3 seniorenteams van Attaque zouden promoveren. Een bijzondere prestatie van onze competitiespelende teams!