Gelijkspel tegen Geldrop voelt als verlies

Na een belangrijke overwinning tegen concurrent Goirle stond afgelopen zondag Geldrop op het programma. Met deze ploeg hadden de Rooise dames nog een appeltje te schillen. De laatste drie ontmoetingen wist MHC Sint-Oedenrode niet te winnen van deze hekkensluiter.

Op een olympisch blauw veld werd de wedstrijd van start gegaan. Klaarblijkelijk moesten de Rooise dames nog wennen aan de kleur van het veld, want in de beginfase van de wedstrijd kwamen zij op achterstand. Via een goal van Iris vd Loo wist MHC op gelijke hoogte te komen. Helaas werd Geldrop door MHC wederom in het zadel geholpen door slordig balverlies. Hiervan wist Geldrop te profiteren en weer op voorsprong te komen. De Rooise dames toonden veerkracht door op 2-2 te komen met een vlammend schot van Loes vd Heijden. In de tweede helft volgde een heel ander spelbeeld, MHC was duidelijk uit op de winst. Zij creëerden kansen, maar helaas bleven het kansen. De 39 cirkelpenetraties van MHC in de Geldropse cirkel tegenover 1 van Geldrop in de Rooise cirkel geeft de tweede helft goed weer. Het feit blijft dat weer niet werd gewonnen van Geldrop. Komende week staan de dames van MEP uit Boxtel te wachten. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden!!