Het pand van Masta
Het pand van Masta

Dé aanhangwagenspecialist van Brabant

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Masta is dé aanhangwagenspecialist van Brabant. Een aanhangwagen huren of kopen? Ga eens kijken bij Masta op bedrijventerrein de Kampen. Het bedrijf doet ook aan onderhoud en heeft voor u de benodigde onderdelen. Voortaan kunnen onderdelen eveneens online besteld worden en dat is een grote hit.

"De bestellingen komen voortaan binnen uit het hele land. We hebben dan ook veel op voorraad en kunnen snel leveren. Dat is een sterk punt van ons", vertelt Martin Aarts trots. Hij wijst daarnaast op de nieuwe website www.onlineaanhangwagenkopen.nl. Voortaan kunnen klanten dus tevens via internet een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer kopen. Natuurlijk kan het verhuren ook via internet verlopen, maar uiteraard zijn mensen ook welkom aan de Marie Curiestraat 8 in Sint-Oedenrode. Masta heeft veel aanhangwagens, bakwagens, autoambulances en een kieper staan. De nieuwste aanwinst is de motoraanhangwagen voor vier motoren. Ook daar is vraag naar en dus speelt Masta daar op in.
In het prachtige bedrijfspand Is een onderdelenwinkel gevestigd. Veel klanten in de regio zijn daar van op de hoogte en zij komen dan ook met regelmaat naar Rooi voor de benodigde onderdelen. De webshop zorgt ervoor dat er landelijk meer en meer bestellingen binnen dwarrelen en dat helpt dus enorm mee aan de naamsbekendheid van Masta.