Afbeelding

Rooise maffia zoekt figuranten

Cultuur

Sint-Oedenrode - Blink jij uit in bingo spelen, werken in een tomatenfabriek, liggen op het strand, het bezoeken van bruiloften? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vind je het gewoon leuk om mee te spelen in de jubileumproductie van 't Roois Theater? Ook dan ben je van harte welkom.


Het 60 jarige Roois Theater is namelijk op zoek naar figuranten voor the Godmother. Dit maffiastuk wordt op twee weekenden in september gespeeld van vrijdag tot en met zondag. De uitvoeringen zijn op 16, 17, 18, 23, 24 en 25 september. Lijkt het je leuk om te figureren,  ben je  (één van) deze  weekenden beschikbaar en heb jij tijd om bij de enkele repetities aanwezig te zijn?

Meld je dan aan via rooistheater@gmail.com. Op maandag 6 juni is er om 20.00u een informatiebijeenkomst voor figuranten in de Knoptoren. Hier krijgen geïnteresseerden uitleg over hun rol en kunnen ze kennis maken met de spelers en het stuk.

't Roois Theater is een gezellige club die een leuke nazit heeft met jong en oud door elkaar. De figuranten van vorig jaar hadden zoiets nog nooit gedaan hadden en zij vonden het "bere"- interessant. Kom dus op 6 juni om 20.00 uur naar de Knoptoren en/of meld je aan via rooistheater@gmail.com. Doen!!! Je ziet het je bent uitverkoren.