Afbeelding

La Vie: Aandacht voor de klant

Zakelijk

Sint-Oedenrode - In het monumentaal pand (voormalig Boerenleenbank) aan de markt van Sint Oedenrode is sinds 2 jaar de kledingzaak La Vie gevestigd.

Maak kennis met het team van La Vie, Marianne (L) met jarenlange ervaring binnen het bedrijf en Jody (R) uit Sint-Oedenrode met een gedegen modeachtergrond. Zij staan met hun kennis klaar om voor u de perfecte outfit te vinden die past bij uw stijl en figuur!

"La Vie is er voor de modebewuste vrouw die vol in het leven staat en waarde hecht aan stijl, mooie materialen en merken. De combinatie van onze verschillende merken tezamen met ruime keus aan accessoires en schoenen maken het mogelijk om bij La Vie voor een totaal plaatje te slagen. De gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en service maken het bezoek aan La Vie compleet." Aldus Marianne Smeets, filiaalmanager

De merken die gevoerd worden bij La Vie zijn o.a: Summum, Drykorn, Nomansland, Moscow, Penn & Ink, Dante 6, 10 Days. Nieuw bij La Vie zijn de merken Yaya en Yaya Home.

U vindt La Vie op de Markt 9 in Sint Oedenrode. Geopend op maandag van 13:00-18:00, dinsdag t/m donderdag van 9:30-18:00, vrijdag van 9:30-21:00 en zaterdag van 9:30-17:00. Parkeergelegenheid gratis voor de deur.