Deze zijn wel heel zuur!
Deze zijn wel heel zuur!

Over Zure Matten, Ganzenbord en het Sokkenmonster

Cultuur

Sint-Oedenrode - Uit Theaterfestival Windkracht van Phoenix Cultuur komen de mooiste musical- en theatervoorstellingen voort. De editie van 2016 vindt op 8 en 9 april 2016 plaats in CC Mariëndael in Sint-Oedenrode en van 13 t/m 16 april 2016 op de CHV Noordkade in Veghel. Dit jaar met een speciale gastvoorstelling van de Aleph uit Drunen.

Windkracht '16 is een mooie klein festival met bijzondere producties, gespeeld door de sterren uit de musical- en theatergroepen van Phoenix Cultuur. Tijdens het festival zijn er in totaal 16 voorstellingen, gespeeld door 7 groepen en maar liefs 65 enthousiaste spelers in de leeftijd van 7 t/m 22 jaar.

Deze editie heeft een speciale gastvoorstelling van de jongerengroep theater van de Aleph uit Drunen, met hun voorstelling 'Before I die'. Een energieke voorstelling met lef waarin ook genoeg te lachen valt. De spelers van Phoenix Cultuur spelen stukken als Loulou in het ganzenbord, V4, Showtime, Abeltje en het sokkenmonster, Zure Matten en Ze leefden nog lang.

De kaartverkoop start vanaf 14 maart. Voor bezoekers tot 16 jaar kost een kaartje € 3,-, ouder dan 16 jaar € 4,-. Kaartjes zijn te reserveren via telefoon, email of aan de balie van Phoenix Cultuur op de Noordkade.

Voor meer informatie en/of het reserveren van een kaartje : Phoenix Cultuur, 0413-78 2010, info@phoenixcultuur.nl. of www.phoenixcultuur.nl.