Afbeelding

Nieuwe directievoorzitter Rabobank Hart van De Meierij

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De raad van commissarissen van Rabobank Hart van De Meierij heeft René Jansen benoemd tot directievoorzitter. René start 11 april 2016 bij Rabobank Hart van De Meierij.

Na het vertrek van voormalig directievoorzitter Hans Barelds in september 2015 heeft Ton van Nimwegen als interim directievoorzitter de zaken waargenomen. Ton gaat per 1 april 2016 aan de slag als regiodirecteur voor de kring Noord-Holland bij de Rabobank. De raad van commissarissen is Ton zeer erkentelijk voor zijn stimulerende en enthousiasmerende optreden in het afgelopen half jaar en is tegelijkertijd blij de benoeming van René Jansen te kunnen aankondigen die de komende jaren onze bank zal gaan leiden.

Vaste opvolger
René werkt al meer dan 30 jaar bij de Rabobank Groep. Hij heeft ruime managementervaring en vervulde bij diverse lokale banken directiefuncties. De afgelopen jaren is René directeur Bedrijven bij Rabobank Rijk van Nijmegen geweest. "Zijn kennis, ervaring en persoonlijke achtergrond maken dat hij naar het oordeel van de raad van commissarissen beschikt over de juiste capaciteiten om de ontwikkeling van onze bank en haar klanten voort te zetten. Wij wensen René veel succes bij Rabobank Hart van De Meierij en kijken uit naar een prettige en professionele samenwerking", aldus Kees Cloin, voorzitter van de raad van commissarissen.