Eén van de populaire DS-modellen
Eén van de populaire DS-modellen

Mogelijkheden te over bij Citroën van den Berg

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De laatste jaren zijn veel merkdealers in Nederland gesneuveld. Jammer, want het is voor mensen altijd een meerwaarde om daar 'vaste klant' te zijn. Gelukkig voor Sint-Oedenrode en omstreken zijn er nog steeds merkdealers over. Eén van hen is Citroën van den Berg. "Wij merken dat we de laatste jaren veel nieuwe klanten hebben gekregen, die eerst klant waren bij merkdealers die er nu niet meer zijn. We hebben ze veel te bieden. Een heel belangrijk onderdeel is vertrouwen", legt verkoopadviseur Karel van Lieshout uit.

Citroën van den Berg bestrijkt vanuit Sint-Oedenrode een enorm gebied. Niet alleen veel mensen uit het dorp zelf maar ook uit Schijndel, Veghel, Uden en Boxtel weten het autobedrijf goed te vinden. Karel: "Onze kring lijkt steeds groter te worden, mede dankzij de goede ligging direct aan de A50 natuurlijk. Mensen komen kijken voor een nieuwe auto, maar wat ze soms niet weten is dat we ook gebruikte auto's verkopen. We hebben erg veel keus in allerlei verschillende prijscategorieën. Nu we het er toch over hebben: we zijn altijd op zoek naar gebruikte auto's. Dus kom eens langs zou ik zeggen!"

Modellen van Citroën en DS
Citroën staat bekend om comfort, kwaliteit en om innovatie. De laatste jaren zijn veel nieuwe modellen op de markt verschenen die zeer goed verkocht worden. Neem de DS-serie, een schot in de roos. "Dat klopt", beaamt de autokenner. "De DS-serie is zeer populair. Zelfs zo populair dat Citroën heeft besloten om van DS een apart merk te maken. Straks is nergens meer het Citroën-logo op deze modellen te zien. De series worden uitgebouwd. Na de zomervakantie komen er nieuwe modellen." Ondertussen blijft de C4 Cactus een populaire auto en doet zakelijk de C4 Picasso het nog steeds goed. "We hebben auto's voor verschillende doelgroepen, in verschillende prijsklassen", tipt Karel.

Private lease
Ook private lease is mogelijk via Citroën van den Berg. De laatste jaren is deze vorm van auto rijden zeer gewild. Karel legt uit waarom. "Mensen kiezen steeds meer voor zekerheid en bij dit product weet de klant exact wat hij per maand betaald aan zijn auto. Voor een vast bedrag per maand kunnen ze een nieuwe auto rijden inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Op deze manier komen klanten nooit voor verrassingen. Dat is nog niet alles. Een heel mooie bijkomstigheid is dat leaserijders eens in de drie á vier jaar een nieuwe auto rijden!" Een voorbeeld: Al vanaf 199 euro per maand rijd je een splinternieuwe Citroën C1. Vraag eens naar de mogelijkheden bij Citroën van den Berg. Je bent van harte welkom.