Het kantoor van Van den Berk assurantiën
Het kantoor van Van den Berk assurantiën

Waarom verzekeren via een tussenpersoon?

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Verzekeringen zijn nodig om risico's af te dekken die u zelf niet kunt dragen. Stel dat uw huis afbrandt en het is niet verzekerd, dan kunt u de kosten voor zo'n schade niet zelf dragen, daarom betaalt u premie voor een verzekering die de schade betaalt mocht deze onverhoopt plaatsvinden.

Als u op zoek gaat naar een verzekering voor bijvoorbeeld een auto zijn er honderden aanbieders met producten waar u uit kunt kiezen, wat voor veel mensen verwarrend is.

Kiezen met verstand
Inmiddels kun je alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan handig zijn voor 'eenvoudige' verzekeringen (reisverzekering). maar op het moment van schade staat u er alleen voor, en helpt internet u niet. Wij als tussenpersoon helpen u wel bij uw schade.

De belangrijkste taken van een tussenpersoon
Adviseren: Wij adviseren u over de meest geschikte verzekeringsproducten. Daarbij kijken we naar uw situatie en wensen, en zoeken een passende verzekering. Als een verzekering overbodig is vertellen we dat ook.
Selecteren: Wij beschikken over vergelijkingssoftware van veel verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Gecombineerd met onze verzekeringskennis helpen wij u om de juiste keuzes te maken.
Informeren: Het is ondoenlijk om overal van op de hoogte te blijven. Een van de belangrijkste taken van ons is dan ook u te informeren over veranderingen die gevolgen hebben voor uw verzekeringspakket en de risico's die u loopt.
Ondersteunen: Onze waarde is goed merkbaar op het moment van schade. Wij zijn dan uw partner en nemen u werk uit handen en adviseren bij de stappen die moeten worden ondernomen. Zodat alle gevolgen van de schade snel achter de rug zijn.

Heeft u vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van den Berk Assurantiën, Kofferen 23, 0413-420190