Afbeelding

KBO cultuurclub bezoekt lunchpauze-repetitie

Cultuur

Sint-Oedenrode - KBO Cultuurclub bezoekt op 17 maart de lunchpauzerepetitie in het Muziekcentrum Eindhoven. Er is dan een optreden van het Philharmonie Zuid-Nederland onder leiding van Douglas Boyd

De Philharmonie Zuid-Nederland is voor de KBO Cultuurclub geen onbekende meer. Met enige regelmaat worden er repetities van dit orkest bezocht. Het orkest staat dit keer onder leiding van de Britse dirigent en hoboïst Douglas Boyd. Hij is momenteel Chef-dirigent van het Musikkollegium Winterthur, Artistiek Directeur van Garsington Opera en Muziekdirecteur van het Orchestre de Chambre de Paris. Daarnaast zijn er nog vele gastdirecties bij tal van orkesten over de hele wereld, zoals dus nu bij de philharmonie zuidnederland. Op het programma van deze lunchpauzerepetitie staan de Symfonie nr.4 in c mineur (ook wel de tragische genoemd) en de entr'acte uit Rosamunde van Franz Schubert.

Het lunchpauzeconcert is op 17 maart en begint om 12.30 uur in de grote zaal. De kosten voor het bijwonen van dit concert bedraagt slechts € 2,00 per persoon. U wordt uiterlijk om 12.15 uur verwacht. Het is belangrijk op tijd aanwezig te zijn, want tijdens het concert worden geen toehoorders meer toegelaten. Het muziekgebouw is gemakkelijk te bereiken, het ligt dicht bij het station. Als u desondanks problemen hebt met het vervoer, laat u dit dan even aan de organisatie weten, dan wordt er geprobeerd een oplossing te vinden. Meerijden kan dan voor € 3,- p.p.

Aanmelden kan bij Harry van Oorschodt tot 10 maart, bij voorkeur per mail: cultuurclub@kborooi.nl of telefonisch: 0413-477179. De toegangskaarten à € 2,- per stuk verkrijgt u voor aanvang van het concert bij hem bij de ingang van het muziekcentrum.