Afbeelding

World Yoga Day bij Lemon Tree Yoga Studio

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Op zondag 21 februari worden over de hele wereld yogalessen gegeven voor het goede doel en ook in Nijnsel bij Lemon Tree Yoga Studio. In de studio kun je die dag terecht voor hatha yoga, sivananda yoga, stress-relief yoga of mindfulness&meditatie. Alle opbrengsten van de dag gaan naar Save the Children.

Yoga wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit en dat is niet voor niets. Yoga is een manier om te werken aan een gezond lichaam en een heldere, rustige geest. Tijdens de lessen wordt spanning los gemaakt en wordt gewerkt aan meer ontspanning, soepelheid, kracht en conditie. Yoga wordt dan ook door velen ervaren als een welkome afwisseling van onze vaak drukke levens. Bij mindfulness en meditatie ligt de nadruk op het ontwikkelen van aandachtigheid en bewustzijn via verschillende meditatieoefeningen.

World Yoga Day is een dag voor mensen om kennis te maken met yoga of meditatie in een ongedwongen sfeer. Tussen de lessen door kun je vragen stellen aan de docenten, Aafke en Yvonne. Iedereen die wil is welkom, maar reserveer wel op tijd een plek, want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie over de studio is te vinden op de website www.lemontree-yoga.nl , op de Facebookpagina of via info@lemontree-yoga.nl .