Merel Witkamp
Merel Witkamp

Merel Witkamp van MW Personal Training terug in thuishaven

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Je kent het vast wel, in 2016 wil je afvallen; meer spieren, fitter worden en dan ineens is het bijna maart. Nog geen kilo ervan af, niet fitter en tal van smoesjes. Je wil wel, maar doet het vaak niet.

In de tijd van nu hebben we het druk en geven we onszelf niet de tijd en ruimte om aan onszelf te werken. Dat terwijl we allemaal weten dat gezonde voeding en voldoende beweging goed voor ons is. Hoe ga jij dit aanpakken?! Waar begin jij?! Tijd voor verandering!
Door het geven van persoonlijke aandacht en de juiste fysieke training ben ik een stok achter de deur en help ik je met het behalen van jouw doelstellingen. Meer energie, een sterker lichaam, meer zelfvertrouwen en minder stress. Daarom tijd voor verandering! MW Personal Training geeft je resultaat, een fysieke basis. Kortom: fit,sterk en in balans.
Nadat Merel Witkamp van MW Personal Training zichzelf 1,5 jaar heeft ontwikkeld in Eindhoven is ze nu ook terug in haar thuishaven Sint Oedenrode. Precies op de plek waar het zes jaar geleden allemaal begon! De mooie locatie Basic Fit, Bremhorst 4 te Sint-Oedenrode.

Wil jij de stap zetten naar een gezond, vitaal en fit leven? Stuur dan een mailtje en kom eens langs voor een proeftraining. info@mwpersonaltraining.nl