Het team van Meierij Accountancy en Advies
Het team van Meierij Accountancy en Advies

Een team van sparringpartners voor ondernemende ondernemers

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Als de Rooise ondernemers Judith Brouwers en Rob Jansen vanuit hun nieuwe kantoor aan de Rooise Zoom over de snelweg richting Veghel kijken, beseffen ze hoe snel de tijd gaat. Zes jaar geleden alweer werd gestart met Meierij Accountancy. Er is veel veranderd; het team groeide gestaag, de klantenkring breidde zich flink uit en inmiddels is er dus ook een nieuwe locatie. Dat is nog niet alles. De actieve aanpak van het kantoor wilden ze graag in de bedrijfsnaam naar voren laten komen. Daarom is de bedrijfsnaam onlangs gewijzigd in Meierij Accountancy & Advies.

De bovenste verdieping van de derde toren (vanaf de afrit A50) is het domein van Meierij Accountancy & Advies. Judith en Rob zijn ontzettend blij met deze stap. "Vanaf dag één was het de bedoeling om uiteindelijk ons kantoor in Sint-Oedenrode te vestigen. Hier liggen tenslotte onze roots! Na enige oriëntatie kwamen we uiteindelijk op deze plek uit. Een fantastische locatie, vooral met het oog op Meierijstad", zegt Rob.

Op de nieuwe website van Meierij Accountancy & Advies springen de termen 'beter presteren' en 'sparringpartner' direct in het oog. Wie verder leest weet direct waar het kantoor voor staat. Judith licht het graag even toe. "Als adviseur en sparringpartner zorgen we ervoor dat ondernemers optimaal voorbereid zijn op de toekomst. Door ondernemers te wijzen op kansen en mogelijkheden voor hun bedrijf ontstaan er verrassende oplossingen. Met onze kennis en ervaring zijn we een waardevolle sparringpartner voor ondernemers. Met onze frisse blik zetten we ondernemers aan het denken en in actie om resultaten te verbeteren."

Niet alleen Judith en Rob zijn die klankborden. Er staat inmiddels een team klaar van zo'n negen mensen. Rob: "We werken met ervaren en professionele mensen die samen alles weten over onder meer fiscale zaken, financiering, personeel, subsidies, (online) administratie, bedrijfsovername en herstructurering. Ondernemers ervaren onze brede kennis en actieve aanpak als zeer prettig."

Voor ondernemers de tip om de bovenste verdieping van de toren eens te bezoeken voor een vrijblijvend gesprek. Misschien wel met uw toekomstige sparringpartner die uw bedrijf beter zal laten presteren! Op 3 maart vindt de officiële opening van het nieuwe kantoor van Meierij Accountancy & Advies plaats. Geïnteresseerden voor de opening kunnen zich aanmelden via info@meierijaccountancy.nl.

Meierij Accountancy & Advies, www.meierijaccountancy.nl, Sluitappel 83, Sint-Oedenrode, 085-4890930.