Archief
Archief

Ook in 2016 gewoon goede zorg

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Alertzorg is een kleinschalige Rooise thuiszorginstelling, die sinds 1 januari vanuit haar nieuwe pand aan de Dommelrodelaan opereert. Jan van 't Hof stuurt het twaalf koppen tellende professionele team met veel enthousiasme aan.

"Wij leveren al sinds september 2009 zorg bij cliënten aan huis. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in situaties waarin complexere en langdurige zorg noodzakelijk is", vertelt Jan van 't Hof. "Ons team bestaat uit een aantal karaktervolle Rooise medewerksters met ieder hun eigen kwaliteit. Voor zorgvragen die specifieke aandacht nodig hebben, zoals neurologische zorg, zorg bij niet aangeboren hersenletsel, maar ook voor begeleiding bij psychiatrische problematiek biedt ons kleine, maar gespecialiseerd team passende zorg. Zo kunnen wij op bijna al uw zorgvragen een antwoord geven".

Kan ik dat betalen?
De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden particuliere thuiszorg wanneer u hiervoor een geldige indicatie hebt en de aanbieder een erkende zorginstelling is. Daarom is het de moeite waard om eens verder te kijken en te ontdekken wat Alertzorg voor u kan doen. Jan van 't Hof: "Wanneer mensen niet weten of hun verzekering onze zorg dekt, dan zoeken wij dat graag samen met de cliënt uit. Er is de laatste jaren nog al wat veranderd en een gesprek kan heel verhelderend zijn".

Stichting Alertzorg en Welzijn, Dommelrodelaan 27, 5492 GG Sint-Oedenrode www.alertzorg.nl.