Marion Verkampen
Marion Verkampen

You! Fashion for Women bestaat vijf jaar

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Wat is Marion Verkampen blij en trots. Terecht, want haar zaak - You! Fashion for Women - bestaat zondag 31 januari vijf jaar. Een prachtige mijlpaal, want vooral in deze tijd is het extra knap dat ze deze prestatie heeft geleverd. Natuurlijk is ze haar klanten het meest dankbaar en voor hen heeft ze dan ook iets leuks in petto.

Vraag de klanten van You! Fashion for Women naar typische kenmerken van de kledingzaak en ze zullen vrijwel eensgezind antwoorden. Wat antwoorden ze? Marion weet het uiteraard als beste te verwoorden, want ze staat op het naleven van een aantal belangrijke aspecten. "Vanaf de dag dat ik begonnen ben, wil ik dat mijn klanten zich bij mij in de winkel op hun gemak voelen", vertelt de eigenaresse. "Dat doe ik door gezelligheid te creëren met een bakje koffie en tijd en aandacht voor mijn klanten vrij te maken. Daar hoort bij dat ik klanten niet het gevoel wil geven dat ze moeten kopen, want dan is de kans klein dat ze terugkomen." Op de vraag waar ze het meest van geniet, antwoordt ze als volgt: "Mijn klanten met een glimlach naar buiten zien lopen, dat ze tevreden zijn met hun aankoop. Dat geeft me een blij gevoel."

Tijdens dit jubileumjaar heeft You! Fashion for Women een leuke attentie voor de klanten en iedere maand wordt er een cadeaubon verloot onder de jarigen van die maand.