De winnaars
De winnaars

Winnaars cyclustoernooi: Karel en Erik Verschuijten

Sport

Sint-Oedenrode - Op de vierde dag van het cyclustoernooi van Cloeck & Moedigh werden de finales gespeeld. Tot aan de laatste partij waren er nog twee kanshebbende doubletten.

Deze partij ging tussen de oorspronkelijke winnaars uit de A en B poule: het doublet Karel en Erik Verschuijten en het doublet Henk Spanjers/Patrick Bakens. Dit laatste doublet begon met een voorsprong, maar spoedig keerden de kansen en ging de eindoverwinning met 13-6 naar Karel en Erik Verschuijten (4 +32). Door het verlies zakte het doublet Henk Spanjers/Patrick Bakens terug naar een derde plaats. (3 +17). Op plaats twee eindigde het doublet André Abdoula/Carl Copier (3 +23). Het Cloeck & Moedigh doublet Rob van Berkel/Bert Goorts behaalde een eervolle vierde plaats (2 +1). De overwinning in de B-finale ging naar het Cloeck & Moedigh doublet Wil Passier/Jan van Thienen (3 +27).

NJBB Winteravondcompetitie
Team 1 speelde thuis in de hoofdklasse tegen Tilburg 2 en wist dit wederom te verzilveren met een 8-1 winst. De tripletten Igor vd Loo/Joris v Liempd/Marco van Wanrooij en Jan vd Schoot/Leon vd Rijdt/Kees Luijten wonnen al hun partijen. Team 2 speelde eveneens thuis en won deze ontmoeting met 5-4 van Dongen 1. Het triplet Jan.Bekkers/Piet Habraken/Ad vd Velden was goed voor 3 winstpartijen. Team 1 leidt met +18 het klassement in de hoofdklasse en team 2 heeft weer aansluiting (+7) onderin. Team 4 moest in de tweede klasse uit tegen Dongen 3 en verloor nipt met 4-5. Team 4 heeft echter wel de koppositie in het klassement overgenomen (+19).

Zondagmiddagcompetitie
Zondagmiddag waren enkele spelers van de Klutsers goed op dreef. Stien van 't Hof werd dagwinnaar met 3 +30 en Martien Verzandvoort 2e met 3 +27. Zij lieten daarmee Tonny vd Rijt (3e, 3 +26) en Wim vd Rijdt (4e, 3 +13) achter zich. Betsie van Heesch werd 5e (2 +12). Martien Verzandvoort verstevigde met zijn 2e plaats zijn leidende positie in het klassement (+12). De concurrenten staan op +7.