Ook vorig jaar ging het dak er af!
Ook vorig jaar ging het dak er af!

Jeugdcarnaval biedt extra mogelijkheid om dagkaarten te kopen

Cultuur

Sint-Oedenrode - De carnavalstent staat er al weer bijna en Stichting Jeugdcarnaval is volop bezig om iedereen een leuk programma te bieden. Het hele programma is al te lezen in de Papgat krant en op de website www.jeugdcarnaval.nl . Volgende week vind je het gehele programma in deze krant. Voor alle middelbare scholieren van 12 t/m 16 jaar zijn er dit jaar een aantal extra dj's gecontracteerd.

Onze huisdj's dj Giel of dj laCometa zijn elke dag aanwezig. Op vrijdagavond hebben we dj Bassanova er extra bij met een mega-optreden. Op zaterdag is het podium vrij voor Miss Faith en op zondag komt Sophie Francis de zaal op zijn kop zetten. Dat gaat een geweldig spektakel worden.

Wil je hierbij zijn en heb je nog geen dagkaart dan kun je tot donderdag 4 februari bij Roxs Elektro World tijdens openingstijden een dagkaart kopen voor € 6,50. Als je 5 dagen wilt carnavallen en het niet gelukt is om een passe-partout af te halen dan kun je via info@jeugd-carnaval.nl contact opnemen met Stichting Jeugdcarnaval. Neem al je vrienden en vriendinnen mee en maak er een leuk feestje van. Carnaval in Rooi is mooi!