Met de mediscoop kunnen hoofdhuidproblemen worden herkend
Met de mediscoop kunnen hoofdhuidproblemen worden herkend

Hoofdhuidproblemen goed te behandelen

Algemeen

Sint- Oedenrode - Voor mensen die geen last of problemen met hun hoofdhuid hebben, is het lastig voor te stellen hoe vervelend dat kan zijn. Wakker worden op een bebloed hoofdkussen omdat je je 's nachts hebt gekrabd, is misschien nog maar het minste. Problemen met haaruitval tijdens een chemobehandeling of daarna zijn van een heel andere orde. Toch worden daar veel mensen mee geconfronteerd. Maar er zijn behandelingen die de ongemakken kunnen verminderen of zelfs kunnen oplossen.

Karine Vohs van Savohs, heeft oplossingen voor mensen met huid- en haarproblemen. "Voor bijna elk probleem is een oplossing. Er zijn producten die de haargroei bevorderen of haaruitval voorkomen. Jammer dat mensen zolang met hun probleem blijven rondlopen, want er is bijna altijd een oplossing. Als we weten wat de oorzaak is, dan is er ook iets tegen te doen. Daarom hebben wij vrijdag 29 januari van 10.00 tot 16.00 uur een scopedag. Dan bieden wij iedereen met huid- en haarproblemen een gratis professioneel onderzoek aan met een mediscope zoals op de foto afgebeeld . U moet vooraf wel even een afspraak maken, want dan kunt u in alle rust met ons praten.

"Wij maken ook haarwerken. Mensen die tijdelijk of blijvend kaal zijn, krijgen daarmee hun zelfvertrouwen weer terug. Als er een medische noodzaak is, vergoedt de zorgverzekering de kosten", vertelt Karine. "Wij hebben met alle zorgverzekeringen contracten. Wat ook belangrijk is, is dat onze klanten ook buiten de openingstijden welkom zijn. Privacy is onder zulke omstandigheden gewoon erg belangrijk", zo sluit Karine af.