Voorzitter Carlo van Kessel Penningmeester Kim Verberk Secretariaat Corien Steenbakkers Bestuurslid Hans van der Heijden Bestuurslid Rene van den Biggelaar
Voorzitter Carlo van Kessel Penningmeester Kim Verberk Secretariaat Corien Steenbakkers Bestuurslid Hans van der Heijden Bestuurslid Rene van den Biggelaar

CV de Heikneuters is er klaar voor!

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zondagmiddag is het dan zover. Dan wordt er een receptie gehouden ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van carnavalsvereniging 'De Heikneuters' uit Nijnsel. Drie mensen zijn al vanaf de oprichting lid: Bert & Maria Foolen en Betsie der Kinderen.

Natuurlijk is er gelegenheid om hen te feliciteren, met deze bijzondere mijlpaal! 'De Heikneuters' hebben momenteel 111 leden en daarvan doen er 100 mee met de optocht. Gewoon Super!! De leden zijn na 22 jaar in het nieuw gestoken en niet zomaar in een kiel deze keer. Nee, het is een schitterende jas geworden. Het ziet er echt geweldig uit! De leden zijn momenteel op alle fronten heel actief. De 'Bonte Avonden' staan al weer voor de deur en er wordt overal flink gerepeteerd, gebouwd en ook de kostuums zijn bijna klaar. De jongens van de wagenbouw bouwen al vanaf eind mei aan hun wagen en de loopgroep is er al bijna klaar voor.

Maar zondag eerst een feestje bouwen in de Beckart met alle verenigingen en alle andere belangstellenden. We hebben geprobeerd om oud-leden persoonlijk uit te nodigen maar dat lukt natuurlijk nooit 100%. Voor al die oud-leden die wij niet persoonlijk benaderd hebben: "Jullie zijn natuurlijk ook, van harte welkom deze middag!" Hopelijk zien we elkaar zondagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur. Dan proosten we op een gezellige carnaval! Alaaf!

Het bestuur mag met recht trots zijn op deze mijlpaal en we wensen hen dan ook een grandioze middag toe!