Afbeelding

vv Nijnsel heft het glas

Sport

Sint-Oedenrode - Zondag 3 januari zijn alle leden, supporters en sponsoren van harte welkom op sportpark Den Eimert. Vanaf 12.00 uur kunnen alle (actieve) leden van vv Nijnsel/TVE Reclame een balletje trappen om de laatste extra pondjes die zich mogelijk tijdens de kerst en de jaarwisseling hebben vastgezet, onder leiding van Sonja Bakker weg te trainen.

 


Om circa 14.00 uur start dan de nieuwjaarsreceptie. Bestuursvoorzitter Willy Kremers zal ongetwijfeld iedereen het beste toewensen voor het nieuwe jaar, een sportief en gezond 2016, dat past wel bij een ambitieuze voetbalclub toch? Deze middag worden ook maar liefst elf jubilarissen in het zonnetje gezet. Zij werden ergens lid tussen 1955 (!) en 1990. Tot slot wordt de nieuwe Clubman/Clubvrouw bekendgemaakt en dat is altijd spannend. Deze kan gekozen worden uit een lijst met maar liefst 133 vrijwilligers die het afgelopen jaar bij vv Nijnsel actief waren!
Kortom, het nieuwe jaar kan niet beter worden afgetrapt dan in en rond het clubhuis van vv Nijnsel aan de Sportlaan in Nijnsel, op zondag 3 januari.