Archief
Archief

Uitslagen Jeu de Boules Cloeck & Moedigh

Sport

Vorige week zijn de uitslagen van Cloeck & Moedigh per abuis niet geplaatst. Deze week ziet u daarom de uitslagen van vorige week en het afgelopen weekend.

Winteravondcompetitie NJBB: verlies team 1, winst overige teams
Team 1 liep in haar wedstrijd uit tegen Tilburg 1 in de hoofdklasse tegen haar eerste nederlaag aan van dit seizoen (3-6). Het team kreeg geen vat op het terrein. Het triplet Gerrie vd Rijdt/Wim vd Rijdt/André vd Nieuwenhof, anders goed voor enkele overwinningen, kwam daardoor dit keer niet tot scoren. Team 2 daarentegen boekte haar eerste overwinning thuis tegen Oisterwijk 1 (7-2). Het triplet Jan van Thienen/Piet Habraken/Ad vd Velden won al haar partijen. In de hoofdklasse blijft team 1, mede dankzij de overwinning van team 2, aan de leiding (+12) in het klassement en verlaat team 2 de onderste positie (+4). Team 3 boekte thuis in de 1e klasse een klinkende 9-0 overwinning op Oisterwijk 2 en blijft hiermee op de 3e plaats in het klassement (+10). Ook team 4 kwam met een 6-3 overwinning op La Donnée 2 terug uit Tilburg. In de 2e klasse blijft het team hiermee medekoploper (+15).

Cyclustoernooi NJBB
Op de derde zaterdag van het door Cloeck & Moedigh georganiseerde cyclustoernooi werd in poule A het doublet Karel Verschuijten/Erik Verschuijten van La Ferme Boel uit Son en Breugel dagwinnaar (4 +41). Dit doublet is tevens poulewinnaar in poule A (11 +79). In poule B ging de dagwinst naar het doublet Henk Spanjers/Cas Schellekens van La Ferme Boel/'t Dupke (4 +41). Het doublet Henk Spanjers/Patrick Bakens is poulewinnaar in poule B (12 +97). In de komende ontmoeting in januari zijn de beide poulewinnaars de te kloppen kanshebbers op de eindzege. Van Cloeck & Moedigh gaan de doubletten Leon vd Rijdt/Ingrid vd Eijnden (4e poule A, 8 +16) en Rob van Berkel/Henk Smulders (4e poule B, 7 -14) mee naar de hoofdfinale.

Zondagmiddagcompetitie
Ad vd Velden was deze middag in vorm. Hij verspeelde slechts 3 van de in totaal te behalen 39 partijpunten (1e, 3 +36). Gerrie vd Rijdt deed het eveneens goed (2e, 3 +32), evenals Martien Verzandvoort (3e, 3+24). Op afstand volgden Martien Habraken (4e, 2 +17) en Wim vd Rijdt (5e, 2 +15). Het klassement wordt nu aangevoerd door Martien Verzandvoort (+8), gevolgd door Martien Habraken en Jan vd Loo (beiden +7).

Kerstboulen
Velen waren er 2e Kerstdag even tussenuit geknepen om een partijtje te boulen. Ronald Thijssen had de kerstdagen het best doorstaan en won deze dag met 3 +26. Verder volgden met 3 winstpartijen Ad vd Velden (3 +23), Mien vd Velden (3 +20) en Maria van Berkel (3 +19). De rest had het nakijken met 2 of minder winstpartijen.