Afbeelding

Spinningmarathon Team Alpe de Suus

Sport

Team Alpe de Suus houdt zondag 10 januari 2016 een spinning marathon bij Basic Fit in Sint-Oedenrode. Team Alpe de Suus is een actieve mtb-fietsvriendengroep uit Sint-Oedenrode bestaande uit: Roy van der Veen, Rob den Boer, Bart van den Braak, Rob van den Braak, Emiel van Wanrooij, Danny Reijnders en Wilgard van de Ven. U kunt hieraan deelnemen door u in te schrijven. (U kunt zich aanmelden bij Roy tel 06-40477880). Alle opbrengsten van de spinningmarathon gaan naar het Alpe d'HuZes/KWF-fonds.

Iedereen komt ergens in zijn leven wel eens in aanraking met kanker. Dan wel zelf of iemand in je naaste omgeving die aan kanker lijdt. De cijfers liegen er niet om: Momenteel krijgt één op de drie mensen in Nederland een bepaalde vorm van kanker. Elk persoon die overlijdt aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte is er één teveel!

Er wordt ontzettend veel onderzoek gedaan naar de bestrijding en preventie van kanker. En voor dit onderzoek is er heel veel geld nodig. Alpe d'HuZes is een actie waarbij o.a. fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen door één of meerdere keren de legendarische berg Alpe D'Huez in Frankrijk te beklimmen. Hiermee leveren zij een financiële bijdrage aan het onderzoek naar kanker. Daarom fietst ook het Rooise team Alpe de Suus op donderdag 2 juni 2016 mee met Alpe D'HuZes. Elk teamlid heeft als doel om op deze dag het maximale uit zichzelf te halen.

U kunt ons steunen in de strijd tegen kanker. Dit kunt u doen door ons team te sponsoren. Ga naar de website van Alpe d'HuZes: www.opgevenisgeenoptie.nl, ga naar team; Alpe de Suus. Op deze pagina kunt u doneren, door op "steun ons" te klikken. Daar kunt u uw donatie doorgeven. Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom!

Alle opbrengsten van Alpe d'HuZes worden door KWF beheerd in het Alpe d'HuZes/KWF-fonds en zorgvuldig besteed. Sinds 2014 is KWF ook geheel verantwoordelijk voor de besteding van de opbrengsten. 'Opgeven is geen optie!' is het motto van Alpe d'HuZes. Dat betekent dat Alpe d'HuZes zich inzet voor de patiënt, zonder er zelf beter van te worden. Al het geld dat wordt opgehaald, gaat voor 100% naar onderzoek- en implementatieprojecten met betrekking tot kanker. (Bron: KWF-website)