Tommy Grubben Jumbo Sint-Oedenrode
Tommy Grubben Jumbo Sint-Oedenrode

Wij willen onze klanten graag kennen

Algemeen

Sint-Oedenrode Sinds augustus is Tommy Grubben filiaalmanager van de Jumbo op de Kienehoef. Hiervoor werkte hij bij verschillende andere vestigingen van de Veghelse supermarktketen. Zijn eerste baan was vakkenvuller bij de Jumbo in zijn geboorteplaats Maasbree. Na diverse omzwervingen in onder andere Deurne, Roermond en Eindhoven kreeg Tommy het aanbod om de Rooise vestiging te leiden. Een aanbod dat hij met twee handen aangreep, omdat juist het dorpse hem enorm aanspreekt.

"Op de een of andere manier heeft die sfeer in die Jumbo waar ik ooit begon iets met me gedaan. In tegenstelling tot in een stad, is een supermarkt in een dorp een plaats om elkaar te ontmoeten. We willen met het hele team dat gevoel aan de klant overbrengen", zegt Tommy. "Want de beleving van de mensen wordt niet alleen door het aanbod en assortiment bepaald, maar vooral door het team en de service die we onze klanten bieden".
"Onze klanten kennen onze mensen, maar wij willen onze klanten ook kennen. Als wij weten welke producten zij graag hebben, dan kunnen wij er voor zorgen dat die er ook zijn", vervolgt de filiaalmanager. "We hebben graag dat de klanten voor al hun boodschappen en wensen bij ons terecht kunnen. Daarom hebben we sinds kort ook een geldautomaat en een sinaasappelpersmachine in de winkel. Dat hoort gewoon bij die ontmoetingsplek die we graag willen zijn", zo sluit Tommy af.