Archief
Archief

KV Nijnsel geeft voorsprong uit handen

Sint-Oedenrode - Zondag ging KV Nijnsel richting Deurne waar de wedstrijd tegen De Treffers/De Eendracht/ZSV op het programma stond. Een tamelijke onbekende tegenstander, door de fusie van de drie clubs. Met het zelfvertrouwen getankt uit de vorige wedstrijd, ging Nijnsel de strijd aan.

De dames van KV Nijnsel startten goed aan de wedstrijd, twee afstandsschoten zorgden al vlug voor de voorsprong. Even leek de tegenstander aan te haken, maar hier antwoordde Nijnsel direct op. Goede combinaties bij KV Nijnsel zorgden voor een 4-1 in het voordeel van Nijnsel. Nijnsel liet het tempo wat zakken en werd wat slordiger. De Treffers/De Eendracht/ZSV maakte hier dankbaar gebruik van en brachten de stand op gelijke hoogte en wist zelfs net voor de rust de voorsprong over te nemen. Het spel van De Treffers/De Eendracht/ZSV werd in de tweede helft stukken fysieker, hier wisten de dames van KV Nijnsel geen raad mee. In een rap tempo liep de thuisploeg flink uit. Pas in de laatste minuut deed Nijnsel iets terug met drie schoten, maar dit was te laat. KV Nijnsel keerde huiswaarts met een nederlaag, 8-13.