Pieter van de Kamp (l) en Ad van der Heijden ondertekenen het convenant
Pieter van de Kamp (l) en Ad van der Heijden ondertekenen het convenant

Convenant gemeente en Centrummanagement verlengd

Politiek

Sint-Oedenrode - Dinsdagmiddag werd de verlengde Uitvoeringsovereenkomst door Stichting Centrummanagement Sint-Oedenrode en de gemeente Sint-Oedenrode ondertekend in het gemeentehuis.

Op 1 januari 2012 is de uitvoeringsovereenkomst inzake Stichting Centrummanagement Sint-Oedenrode (CM) in werking getreden. In deze uitvoeringsovereenkomst zijn afspraken tussen CM en gemeente geregeld. De afspraken richten zich met name op het realiseren van doelstellingen en activiteiten door CM en de verantwoording hiervan aan de gemeente. Dit om gezamenlijk te komen tot een economische structuurversterking en het vergroten van de aantrekkingskracht van het centrumgebied. Om dit te verwezenlijken is een ondernemersfonds opgericht wat door reclamebelasting wordt gevoed.
De uitvoeringsovereenkomst loopt 31 december 2015 af. Op verzoek van beide partijen wordt deze nu verlengd tot 1 januari 2019. Hiermee wordt aangesloten bij de convenantperiode van onze fusiepartners, de gemeenten Schijndel en Veghel.

De ondertekening gebeurde door de voorzitter van Stichting Centrummanagement Sint-Oedenrode, de heer P. van de Kamp en verantwoordelijk portefeuillehouder Economische Zaken/Centrum gemeente Sint-Oedenrode, wethouder A. van der Heijden .