Rhode D5
Rhode D5

Ook Rhode D5 najaarskampioen

Rhode D5 speelde zaterdagmorgen 5 december in Gemert om het kampioenschap binnen te halen.

De jongens waren nog ongeslagen en om alleenboven aande ranglijstteblijven moest gewonnen van Gemert D7. Met gespannen koppies betraden de jongens het kunstgrasveld van Gemert er stond een stevige wind. Ze werden aangemoedigd door een hele grote groep toeschouwers uit Sint-Oedenrode. Na een paar minuten kwamen de eerste kansjes en volgde het eerste doelpunt voor Rhode. Er werd prima samengespeeld en er volgde in de eerste helft nog 2 doelpunten.
Met 3-0 de rust in en na een pep-talk van coaches was de spanning er af. In de tweede helft volgde er al snel wat kansen en nog 5 hele mooie doelpunten. Einduitslag 0-8

Bij aankomst in de kantine van Rhode werden de kampioenen onthaald en volgde er een mooie rit op de platte kar! Wat een mooie prestatie van dit team. Voor het eerst dit seizoen op het grote veld en in deze samenstelling!