Archief
Archief

De Beckart en Harmonie Nijnsel slaan handen ineen

Algemeen

In het nieuwe jaar, als alle drukte rondom Sinterklaas en kerst weer achter de rug is, bundelen Ontmoetingscentrum de Beckart en Harmonie Nijnsel de krachten om de inwoners van Nijnsel een goed 2016 te wensen.

De harmonie zet zondag 10 januari om 14.30 uur in de Beckart een nieuwjaarsconcert voor u neer. Aansluitend is er een gezellige borrel. Tijdens het concert neemt het orkest u mee op een muzikale reis. Luisterend naar de stukken Oregon, The Bolero of Carmelo en Lord Tullamore waant u zich ver van huis.

Echter het concert is niet compleet zonder een bijzondere gast: Charlotte Cardinaal, een jonge zangeres, die al sinds haar 13e diverse solo-optredens geeft. Charlotte is een ster in het zingen van gevoelige nummers en weet keer op keer het publiek te raken met haar prachtige stem. De harmonie vindt het geweldig om haar te ontvangen. Samen met haar brengt het orkest ook enkele nummers ten gehore.

U wilt dit toch niet missen? Kaarten zijn te koop bij diverse verkooppunten en bij onze leden voor €5,00. Ook is het mogelijk een berichtje te sturen naar info@harmonienijnsel.nl. Na het concert, rond 16.00 uur, is de Harrie Vulderszaal voor iedereen geopend om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Hiervoor is natuurlijk geen kaartje nodig.