Kentra24
Kentra24

Kerstmarkt Kentra24 en Damiaancentrum

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wegens het goede succes van vorig jaar, wordt er bij Kentra24 (het oude Damianenklooster) wederom een kerstmarkt gehouden.

De kerstmarkt zal plaats vinden op vrijdag 18 december en duurt van 17.00 uur t/m 20.00 uur. Er zullen meerdere kramen aanwezig zijn, o.a. die van tuincentrum Krans en van de vrijwilligers van het Damiaancentrum. Er zullen verder ook kerstspulletjes te koop zijn, gemaakt door de clientèle van Kentra24. Ook is het mogelijk zelf een kerststukje te maken of een rondleiding te krijgen door het gebouw. De kerstmarkt wordt bij goede weersomstandigheden gehouden in de mooie, grote binnentuin van het klooster. Bij minder goed weer zal de kerstmarkt plaats hebben in de oude kapel. Net als het vorige jaar zal de Kentraband de avond muzikaal aankleden en van dit alles kan natuurlijk genoten worden onder het genot van een hapje (bereid door de clientèle) en een non-alcoholisch drankje. Voor de kinderen zal vertier aanwezig zijn met o.a. een springkussen.

Dus mocht u zin hebben om alvast in de kerstsfeer te komen, om nog wat leuks op de kop te tikken voor onder de kerstboom of mogelijk heeft u altijd al willen weten hoe dat oude klooster er nu precies uit ziet. Dan bent u dus bij deze van harte uitgenodigd om op bezoek te komen. Wij zien u in ieder geval graag tegemoet aan de Schijndelseweg 46 te Sint-Oedenrode