Het team van Puur Brabant
Het team van Puur Brabant

Puur Brabant: altijd vers, lekker en vertrouwd

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De folder van Puur Brabant die vorige week werd verspreid bij DeMooiRooiKrant verklapte in één keer de veelzijdigheid van het Nijnselse bedrijf. Veelzijdigheid op het gebied van vlees welteverstaan. Een groot pluspunt is de afkomst van het vlees; allemaal van de eigen boerderij.

Bij Puur Brabant weet je dus precies wat je eet. In de tijd waarin we nu leven wordt dat steeds belangrijker. Eerlijk vlees geeft mensen een vertrouwd gevoel. Daar wordt dan ook steeds vaker voor gekozen. Puur Brabant, gevestigd aan de Houtsestraat in Sint-Oedenrode, merkt dat meer en meer. De winkel wordt steeds vaker bezocht en ook de bestellingen op het gebied van barbecue en catering nemen flink toe. Het personeel in de keuken gaat dan ook dagelijks aan de slag om alles vers te bereiden. Daar staan de producten van Puur Brabant om bekend: altijd vers!

De winkel van Puur Brabant zou je tevens kunnen omschrijven als de showroom. Klanten zien direct de (h)eerlijke stukken vlees. Vragen stellen is geen probleem. Het personeel legt maar wat graag uit welke producten het zijn en waar ze vandaan komen. Zo wijzen ze met liefde op het nieuwe product van Puur Brabant; rundsvlees met Brabantse roots. Ook vanuit thuis kunnen lekkerbekken 'voorproeven'. De website van Puur Brabant (www.puurbrabant.nl) laat een breed scala aan producten zien. Buffetten en (gourmet) schotels kunnen via het medium besteld worden. Uw ideale maaltijd voor meerdere personen kunt u dus via de site samenstellen. Thuisbezorgen is een optie! Behalve tijdens Eerste- en Tweede Kerstdag, dan is alleen afhalen mogelijk. Ga eens kijken in de winkel of op de webshop en stel uw ideale Kerstmenu samen! Puur Brabant zorgt voor een smakelijke Kerst. Niet alleen in Sint-Oedenrode, maar ook (ver) daarbuiten. Het lekkere en vertrouwde vlees is namelijk af te halen op verschillende punten in Brabant, zoals in Stiphout, Biest-Houtakker en Venray.