Archief
Archief

Ollandia sluit jaar af bij De Rakt

Sport

Zondag staat er een wedstrijd op het programma tussen twee ploegen uit de onderste regionen van de 4de klasse H. Ollandia moet op bezoek bij Fc De Rakt.

Fc De Rakt speelde voorheen in de RSU competitie en is, nadat het aantal teams hierin steeds verder terug liep, in 2002 overgestapt naar de KNVB. In 2004 is het ook gestart met de eerste jeugdteams en is nu een sterk gegroeide vereniging met bij de senioren 6 heren-, 1 veteranen en 2 vrouwenteams en bij de jeugd 7 junioren- en 16 pupillenteams. Een tegenstander waarvan het vaandelteam zeker in de toekomst op een hoger niveau zal gaan spelen, maar dit seizoen wil het ook bij Fc De Rakt nog niet echt lukken. Hopelijk geeft de overwinning op WEC het team van Ollandia vertrouwen om ook tegen deze tegenstander een goed resultaat neer te zetten en dan met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Ook de overige seniorenteams komen zondag in actie voor de laatste volledige competitieronde van 2015, waarna er voor enkele teams op 20/12 nog een inhaalprogramma is gepland. Een aantal jeugdteams heeft afgelopen zaterdag de competitie al afgesloten, waarbij Ollandia D2G en E1 dit deden met een ongeslagen kampioenschap, maar voor enkele teams gaat het nog 1 of 2 weken door. Dus nog enkele weekenden om uw Ollandia favorieten te komen steunen voordat de winterstop ingaat.

Rikken bij Ollandia
Op donderdag 17 december om 20.30 uur kunnen de rikliefhebbers weer terecht in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht. Hierbij zijn zowel leden als niet-leden van harte welkom en ditmaal zijn er mooie vleespakketten te winnen.