Veel Rooienaren beoefenen deze hobbies
Veel Rooienaren beoefenen deze hobbies

Initiatiefbijeenkomst voor hobbytentoonstelling in Rooi

Cultuur

Sint-Oedenrode - De KBO's in Sint - Oedenrode zijn voornemens om bij voldoende belangstelling een tentoonstelling te organiseren om Rooise hobbyisten de gelegenheid te geven hun hobby ten toon te stellen onder de naam Hobby Teto Rooi.

Het is voor alle hobbyisten uit Sint-Oedenrode en de kerkdorpen die schilderen en aquarelleren, beeldhouwen en met keramiek bezig zijn, doen aan modelbouw (vliegtuigjes, drones, vrachtwagens e.d.), handwerken w.o. poppen en borduren, mozaïeken en glas in lood, tiffany en brandschilderen, Draadvormen en sieraden vervaardigen enzovoort…        Het vindt op zaterdag en/of zondag 23 en 24 april plaats in de zaal Maas en Dieze in Odendael. Er zijn circa 20 á 25 standplaatsen (tafels en kraampjes)

Om de belangstelling van hobbyisten naar zo'n tentoonstelling te onderzoeken en in beeld te krijgen op welke wijze de tentoonstelling het beste georganiseerd kan worden, zal een initiatiefbijeenkomst plaatsvinden. Kandidaat-exposanten worden verzocht zich te melden tijdens deze bijeenkomst op dinsdag 15 december a.s. om 19:30 uur in de Dommelzaal van Odendael. Zij kunnen dan een globale indicatie geven van wat hun inbreng zou kunnen zijn. Tevens zal aan de exposanten nadere informatie worden verstrekt over deze tentoonstelling. De KBO is van mening dat veel Rooienaren het op prijs stellen om hun hobby te laten zien aan hun plaatsgenoten. Een niet te massale tentoonstelling is een hele mooie gelegenheid daar toe. Maak dus gebruik van deze gelegenheid en kom met uw mooie hobby naar voren! Het is zeker de moeite waard.