Tonnie en Marjan Heijmans
Tonnie en Marjan Heijmans

"We gaan gewoon door"

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Iedereen weet hoe het kan gaan met geruchten in een dorp. Enkele weken geleden stond er groot 'Uitverkoop' op de ramen van Roxs Elektro World aan de Borchmolendijk. Dat wakkerde al snel het verhaal aan dat Tonnie en Marjan Heijmans met de elektronicazaak zouden gaan stoppen. Om verdere verwarring te voorkomen verklaart Tonnie met klem dat het onzin is. "We gaan gewoon door", zegt hij stellig.

De gedachte over een mogelijk stoppen is niet eens zo vreemd. Tonnie en Marjan zijn inmiddels allebei 59 en volgend jaar staat het echtpaar maar liefst veertig jaar in de zaak. In 1976 namen ze de winkel over van wijlen Toon Roxs. Vier decennia lang adviseert het duo Sint-Oedenrode op het gebied van witgoed en bruingoed. Ze maakten de opkomst en teloorgang van allerlei producten van dichtbij mee. Die dan weer vervangen werden door iets revolutionairs. "We hebben nog steeds ontzettend veel plezier in ons werk", vertelt de eigenaar. "Bovendien vinden we ons zelf te jong om te stoppen."
Roxs Elektro World grijpt het veertigjarig bestaan aan om te gaan strooien met leuke acties en aanbiedingen. Op 1 januari bestaat de zaak veertig jaar dus het zal daarna niet lang duren voor dat de eerste aanbiedingen worden ingezet. Het assortiment van Roxs Elektro is ontzettend ruim en daarom kan Sint-Oedenrode en omstreken zich alvast warm maken voor interessante koopjes van veel verschillende producten. Tonnie en Marjan kijken in ieder geval vast uit naar het jubileum. Dag en nacht zijn ze met de winkel bezig, dus ook komend feestje hebben ze al in het hoofd zitten. "We willen het samen met onze klanten vieren", zegt Tonnie tot slot.