Er doen altijd velen kinderen mee aan de Zevensprong
Er doen altijd velen kinderen mee aan de Zevensprong

Nieuws van de Zevensprong

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het einde van 2015 is in zicht. De hoogste tijd voor de kerngroep van de Zevensprong om de Zevensprong 2016 te gaan voorbereiden. Er wordt al druk nagedacht over het thema en de activiteiten voor de 30e editie van dit evenement voor de Rooise kinderen uit groep 3 en 4. De Zevensprong gaat plaatsvinden van 26 tot en met 29 juli 2016. Dit jubileumjaar belooft weer een feestje te gaan worden.

Sponsors gezocht

De Zevensprong is voor de organisatie voornamelijk afhankelijk van giften en sponsors. Om voldoende geld binnen te halen voor het evenement is er een actieve sponsorcommissie die altijd op zoek is naar nieuwe sponsoren. Hierdoor is het al 29 jaar gelukt om een fantastisch evenement voor de jonge Rooise kinderen neer te zetten.

Daarnaast is er nu de mogelijkheid om de Zevensprong te sponsoren door op de Zevensprong te stemmen bij de actie 'Hart voor Elkaar' van Rabobank Hart van de Meijerij. Alle leden van de Rabobank krijgen op 24 november een stemkaart binnen. Hiermee kunnen zij stemmen op deelnemers aan de actie Hart voor Elkaar. Op deze manier kunnen zij bepalen welke verenigingen een sponsorbijdrage moeten ontvangen. Stichting de Zevensprong is één van de deelnemers waarop gestemd kan worden, en hoopt op uw stem. Hierdoor kunnen er in dit jubileumjaar ook weer mooie activiteiten worden georganiseerd. Info: www.rabobank.nl/hvdm of www.zeven-sprong.nl