Afbeelding

Team 1 en team 3 TTV Attaque gedegradeerd

Sport

Attaque 1 ontving Return Oss en vocht voor de laatste kans voor lijfsbehoud. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 5-5.

Menno van Os won twee wedstrijden, Bram Schepens en Dirk Kastelijn ieder één, ook het dubbelspel werd gewonnen. Na 9 wedstrijden heeft het team 36 punten, 10 punten minder dan nummer 4, vanwege de onderlinge resultaten is de 4e plaats niet meer haalbaar. Het team degradeert nu naar de 3e klasse en moet in de voorjaarscompetitie proberen om zo snel mogelijk weer terug te keren.

Attaque 2 kreeg ook een team van Return Oss op bezoek. Ook deze wedstrijd eindigde in 5-5. Frank van der Zanden won al zijn drie wedstrijden, Leon Huijberts en Peter Verhagen wonnen er ieder één. Na 9 wedstrijden heeft Attaque 39 punten, staat hiermee op de 5e plaats, kan echter niet meer ingehaald worden door nummer 6. Hierdoor is het verblijf in de 3e klasse definitief veilig gesteld.

Attaque 3 ontving OTTC uit Oss. Door de nederlaag van 7-3 is het team definitief gedegradeerd. Cliff van Driel, Anne van der Sande en Bram Marinus wonnen ieder één wedstrijd. Attaque heeft na 9 wedstrijden 30 punten en kan nummer 5 niet meer inhalen. Het is voor het team een heel leerzame competitie geweest en men kan daar zeker in de 6e klasse profijt uit halen. A.s. vrijdag spelen alle teams hun laatste wedstrijd.